Ladda upp bilder till bloggen:

Bilddagbok: hjälp :) http://panfulover.bilddagboken.se/p/show.html?id=470672720&directlink=1#0 direktlänk till min bilddagbok, för att kunna se hur man laddar upp bilder (just hjälp till Pappare med att ladda upp 2 stycken bilder) klicka på bilderna för att gå till nästa :)

Frågestund ^^

Frågestund från imorgon ! Börjar klockan 16.00 till 16.00 i övermorgon (onsdag) för att fråga; kommentera här i bloggen, alla frågor & svar kommer upp här i ett inlägg ! Om jag får några frågor förstås... :)

Gå in nu och se vilken pryl som är förstenad !

Gå in på min Bilddagbok nu, för att se vilken pryl som är förstenad ! Inget måste, utan om du är bra på beskrivningar så kan du ju bara läsa här och gå till platsen jag ger ledtrådar till! Okej: Där kan man hoppa på studsmatta, köpa godis och köpa kläder ! Och man kan bada där också ! Vet ni vart det är ? Bara dom som älskar & kan Panfu sådär jättebra kanske vet vart det är? ;)

Bilddagboken- klart!

Nu har man fixat användaren till bilddagboken, efter lite tjafs och så med registreringen för ny e-post adress! Jag heter panfulover så sök på det ! har inte laddat upp några bilder än, men det ska jag fixa snart ;)

Dagens planer !

Idag hade jag tänkt gå på pandisapandisa1's fest ! Hon bjöd in mej, så jag tror jag ska gå på den ...? Jag har inte haft tid att skriva i bloggen i veckan, jag var i skolan ganska sent och sen firade jag att sommarlovet var slut (jag längtar jättesupermycket till vinter haha, någon mer som gör det?) Jaha, jag vet faktiskt inte vart dagens förstenade pryl är ! Dansskor ? Hm... Jaja, får väl fortsätta leta då ! De nya levlarna (41-50) är ju coola ! Men mest längtar jag till level 40, för då får jag en ny, cool träkoja! Men nu har jag nästan alla bollys, utan den blå & gröna :( men har inte så mycket pengar längre för att jag köpte kläder o nya saker till träkojan som jag har nu, och så är det något fel med min blogg : det går inte att ladda upp bilder ! Men, jag har kommit på en bra lösning ! Om jag ska ladda upp bilder till min blogg, kan jag ju skriva in inlägget under en bild på bilddagboken (www.bilddagboken.se) och längst upp i högra hörnet av skärmen där kan man söka på användarnamn och om jag skriver mitt här, så skriver ni av det och kopierar in det i sökfältet, så kommer min sida fram och ni kan kolla mina bilder, som jag tänkt ladda upp här fast det blir där istället + inlägget jag tänkt ladda upp med bilden, så det kommer dubbelt ! Men inget måste att läsa under bilderna på bilddagboken, eftersom det redan står här i bloggen !

24144 pandamynt !

Idag har jag 24144 pandamynt, och funderar på att köpa hela klädkatalogen! Då har man alltid något att byta om till, ellerhur ? ^^

Förstenade prylen idag ? Och dagens låt.

Dagens förstenade pryl, tror jag är i hamnen i piratbaren ovanför dörren , om jag inte virrar ihop det ?

Men första dagen i skolan blev ju grym ! Jätteroligt att gå runt där och visa att man blivit stor ! Haha nej jag är inte sådan då, men iallafall, det var ju spännande iallafall ? På onsdag ska vi gå efter schemat, imorgon blir det en ny, roligare dag utan guideturer så man får ont i fötterna . Inte så roligt att få ont i fötterna. Varje rast sitter jag och några kompisar brukar alltid sitta på en bänk i Kreativa Stråket eller ute. På onsdag kommer det bli ganska svårt att hitta till spanskan, haha. Men Guri (en av mina lärare) sa att det går snabbt att hitta.

Hur var er skoldag då ? :)

Dagens låt: Breaking The Habit av Linkin Park .

tillbaks från hälleforsnäs

Jaha, då är man tillbaka från Hälleforsnäs. Och imorrn börjar skolan så man är lite nervös ? ^^ Liksom, ny skola, nya klassrum, nytt allting ! 6:orna (vi då) börjar klockan 08.00 och 7:orna,8:orna och 9:orna börjar klockan 10.00. Så jag tror vi kommer ha "guidetur" för i maj när vi var och hälsade på där så förstod vi ingenting när våra faddrar visade oss runt. Jag fick mitt TL-klubben paket förra veckan och horoskopet i den stod det: Stora förändringar är på väg. Du blir lite rädd men det kommer gå bra.
Så kanske, bara kanske, är det skolan som den menar? ^^ Men man vet aldrig.

Oj, just det! Höll på att glömma att dagens förstenade pryl är vid simbässängen en lampa mellan omklädningsrummet och kiosken.

Guldpanda- och leveldag imorrn !

Yeess, ni läste rätt! Det är GuldPanda och LevelDag imorgon! Det var längesen jag levla min panda... Har varit på lev. 37 i en månad snart. Snart är jag på level 40 Emperor :) Får en ny trädkoja! Jääättefin tycker jag!

Imorgon ska man hem till pappa, så kommer inte kunna blogga :( men på förmiddagen o eftermiddagen kan jag men på lördag kan jag inte :( Men på söndag ska jag hem vid 9 på morgonen, så då kommer jag kunna blogga. Sen börjar ju skolan på måndag och så... Nu så dricker jag Te, smak: Forest Fruit är god men Black Rose är godast, och engelskt frukostte :)

Woobysjön :)

Nyss var jag och badade i Woobysjön. Det var roligt och jag hade en blå badring. Och jag var också i Simbassängen och badade med min Pokopet. Den hade tråkigt haha.
Jag pratade lite med badvakten, och han sa att jag skulle vara försiktig med att inte bada precis när jag ätit. För jag sa till honom att jag nyss varit och ätit middag med Chez Bruno.

Jag och Alpis..

Idag har jag och min bästa vän Alpis ätit middag på Chez Bruno's restaurang. Hon beställde Pasta och vatten och jag ville ha Pommes Frites. Sedan kom en panda som hette pandafoao och hon kastade en vattenballong på mig så jag blev blöt och var tvungen att byta kläder.

DAGEN;
Dagens bästa: Alpis :)
Pengar: Har 1132 idag.
Kläder: Blont hår med basker, Red Dress och Klackskor.

Nu ska jag fortsätta hoppa på moln ;)

Sommar eller vinter?

Vad tycker ni om vinter? Om sommaren? Visst, sommaren är härlig, men ibland är det för varmt tycker jag. Om man stod på en parkeringsplats ute mitt på dagen, vad kan man göra där på sommaren? Svettas för det mesta ja. Men på vintern kan man ju bygga snögubbar, ha snöbollskrig, åka pulka och sådant. Så jag tycker att vintern är bäst, även om den är kall. Jag kommer ihåg i vintras, när jag och min bror var vakna jättesent och väntade på den första snön som de sa skulle komma. Men det bästa var vintern i Panfu! Plötsligt en dag var det helt vitt i Panfu! Så himla mysigt! Och så hade man julgran, adventljusstake i sin trädkoja och middagar på Chez Bruno's restaurang. Tycker inte ni det? Så jag saknar vintern mest faktiskt! Även om den är kall. 


KRUCIO ?!?!

Dagens förstenade pryl är i ponnyhagen, en liten stenanka där.

Krucio har nu förvandlat bara små, små prylar till sten, så gå och prata med kamaria och säg det. Du kommer få en burk lysmaskar av henne. Gå till ponnyhagen med trollstaven och förvandla tillbaka den lilla ankan. Glöm inte glasögonen!

RSS 2.0