Sååå jobbigt !

Idag har jag gått runt i panfu och letat förstenade saker, men jag hittade ingen grej som var förstenad ! Då kollade jag i äventyrsboken och det stod att jag hade avslutat det där äventyret fast jag klart och tydligt börjat på det för typ 2-4 dagar sen ! Jag blev förvirrad, var det någon som loggat in på min panda? Jobbigt när det blir så ! Eller hur ? Men ni, bloggläsare ! Kan ni inte svara på min tävlingsfråga? Ska jag ha tävlingen eller inte ? Rulla neråt så hittar du inlägget ! (OBSERVERA:Funkar bara om du är på startsidan)

tack :D

Tack för alla fina kommentarer jag får av alla er läsare ! Jag blir verkligen jätteglad när jag sitter och är lite deppad ! Fortsätt att läsa min blogg (om ni vill alltså) ! Nu har jag inte varit inne på jättelänge, men det är för att jag varit på semester... Men jag lovar att jag ska blogga mer och mer ! Just nu sitter jag vid en dator som inte är min, tyvärr så jag kan inte blogga mer än det här just nu. Men kanske senare, okej ? Fortsätt läsa, och kommentera min blogg också !

Designa kläder- projektet är i full gång nu och jag kommer med en tävling till er ! Ni ska rita kläder, (får vara vilka som helst) och skicka in till mig ! Den bästa designen vinner , och bilden på den kommer upp på min blogg ! Verkar inte det lite kul ? Och om du som har ritat den har en blogg, kommer jag reklamera den också på min blogg. Vad säger ni ? vill ni ha den tävlingen ? :D

Det är tråkigt...

Har ni hört att Max ska åka till fotbolls VM utan Ella? Ella verkar jätteledsen ! Några tips på hur man kan få henne glad?

Jaja, det är iallafall inte så roligt att spela fotboll själv.

Just nu sitter jag och skrapar med min Scraperfoil. Vad gör ni ??

jagvill...

jag  vill ha min blogg länkad till panfubloggen om det går bra ! :D

Yellow Vintage Dress ?

Är inte den här fin och somrig? Det tycker jag. Problemet är ju färgen på pandan... Gult passar inte, grönt passar inte, svart passar inte, rosa passar inte... Vad passar den då?



men jag tog rosa, för den hade jag redan. och så har jag en somrig bakgrund som jag älskar <3  

och passar det här, eller det här:
????

Från...

Hej hej, första inlägget på riktigt förutom Välkommen til min nya blogg! inlägget vilket inte jag skrev. Jag vet att min design inte är snygg men min stilmall har ändrats jättemycket så jag fattar ingenting:( 

Innan jag börjar med sommarmode-mixa & matcha måste jag ju lägga upp en bild på hur 'jag' (min panda) ser ut nu såklart! så varsågod och skratta...

Okej, men som ni ser är 'jag' inte så snygg.. Så jag måste kolla igenom hela klädkatalogen och köpa & mixa & matcha de bästa sommarplaggen. Ses så länge ! 

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0